B&S Makelaardij

Mijn huis verkopen

Persoonlijke hulp bij de verkoop van uw woning

U gaat uw huis verkopen. Maar waar moet u allemaal op letten? Hoe vind u een goede makelaar die u helpt om uw woning voor de beste prijs te verkopen? Er zijn veel verschillende makelaars. Daarom is het belangrijk om een makelaar te zoeken die aansluit op uw wensen. Uw woning verkopen is al spannend genoeg; een makelaar waarmee u goed contact hebt is dan fijn. U wilt niet alleen een betrouwbare en betrokken makelaar die voor al uw vragen altijd goed te bereiken is, die u goed begeleidt en een mooie prijs-kwaliteitverhouding biedt voor de dienstverlening. Maar ook een makelaar die u ontzorgt, die met u mee denkt en met een groot, voor u toegankelijk en betrouwbaar netwerk.

Stappenplan van werk met onze makelaar

 1. Kennismaken

  Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vinden wij een persoonlijke klik erg belangrijk. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie, om uw wensen in kaart te brengen.

 2. Prijsbepaling

  Voordat we uw woning te koop aan kunnen bieden, heeft die natuurlijk een prijskaart nodig. Wij kennen de markt en kunnen perfect inschatten wat uw huis of appartement waard is, rekening houdend met factoren zoals m²-prijzen, referentiepunten en afwerkingsgraad. We streven altijd naar een maximale marktconforme verkoopprijs.

 3. Samen uw wensen bepalen

  We kijken graag samen met u naar uw wensen met betrekking tot de verkoop. Welke verkoopstrategie is in uw geval het beste. Welk budget wilt u hiervoor vrijmaken. Naast de prijsbepaling, is ook de strategie en de manier waarop u een woning in de markt plaatst van cruciaal belang. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

 4. Samenstelling van het verkoopdossier

  Bij het verkopen van een huis of appartement komt heel wat administratie kijken. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat alle documenten opgevraagd en correct opgevolgd worden, in nauwe samenwerking met de notaris en/of uw hypotheekadviseur.

 5. Uw woning positioneren op de markt

  We geven uw woning maximale exposure, zowel online als in het straatbeeld. Onze huisfotografen maken naar wens aantrekkelijke foto’s of een volledige virtual tour die we kunnen inzetten via verschillende tools, van flyering tot online advertising.

  Ook u kunt de verkoop voorbereiden door uw woning hier en daar wat op te frissen.

 6. Kijkmomenten

  Zodra de prijs bepaald is en de woning helemaal klaar is voor kijkers, plannen we in samenspraak met u in wanneer de potentiële kopers langs kunnen komen om uw huis of appartement te bezichtigen. Ons advies? Zorg steeds dat bezoekers zich welkom en op hun gemak voelen: enkel zo zullen ze een toekomstige thuis in uw woning zien.

 7. Hoera, een bod!

  Hebben we een bod gekregen op uw huis? Hoera! Nu is het aan u om te bepalen of u daarop ingaat, of toch nog wil onderhandelen met de potentiële koper voor een betere prijs. Geen onderhandelaar? Geen zorgen! Wij nemen hierin graag het voortouw om er voor u het maximale uit te halen.

 8. De verkoopovereenkomst

  Al wat bekomen van het bod op uw huis of appartement? Dan is het nu tijd voor de volgende fase: het compromis! Dankzij de volledigheid en zorgvuldigheid waarmee wij uw dossier van begin tot eind behandelen, kan de verkoop snel en correct vastgelegd worden, in samenwerking met de notaris.

 9. Verkocht!

  Uw woning is verkocht, proficiat! Tijd om het glas te heffen!

  Ook na de verkoop van een huis of appartement kunt u nog steeds bij ons terecht voor vrijblijvend advies over bijvoorbeeld verbouwingen, verzekeringen, of andere uitdagingen welke betrekking hebben op u of uw woning.

Voordelen van een verkoopmakelaar bij B&S

 • Meer controle over de aankoop

  Omdat wij de meest lastige taken uit handen zullen nemen kunnen we u meer controle geven. U kunt rustiger kijken naar wat u echt wilt en welke woning voldoet aan de wensen, zonder dat er veel druk achter weg komt. Wij werken hier als een soort buffer voor alle zaken die meer met de administratie te maken hebben, en minder met de woning zelf.

 • Betere prijzen en woningen

  Een aankoopmakelaar helpt bij het bepalen van de prijs van uw nieuwe woning en weet precies hoe die het beste bod uit kan brengen. Zo krijgt u meer voor uw geld en betaal u nooit te veel. Daarnaast weten de makelaars van B&S waar ze op moeten letten op basis van de leeftijd, regio en algehele staat van de woning. Gebreken komen dan ook snel aan het licht, dan sta u niet zomaar voor grote verrassingen als de aankoop al rond is.

 • Sneller op de hoogte van nieuw aanbod

  Bij B&S Makelaardij vind u alles onder één dak. Wij helpen u namelijk niet enkel met de aankoop van uw nieuwe woning, maar ook met de verkoop van uw huidige woning. Daarnaast heeft u tijdens het hele aankooptraject één vast contactpersoon die een volledige service levert. Naast het begeleiden van het aan- en verkooptraject kunt u ook bij ons terecht voor al uw verzekeringen, hypotheken en advies over klussen en verbouwingen.

Plan een afspraak in

  bekijk
  lezen