B&S Makelaardij

Taxatie

Bij B&S Makelaardij kunt u gebruik maken van onze taxaties bij aan- en verkoop, maar ook bij het aan- en verhuren van een woning.

 

Voordelen van een taxatie

  • Handig als u een hypotheek wilt oversluiten bij een andere hypotheker;
  • U krijgt inzicht in manieren om uw huis te verduurzamen en of een hypotheek dit kan financieren;
  • Als uw huis meer waard is geworden, kun u zo een lagere rente krijgen bij je hypotheker;
  • U weet na een verbouwing precies wat de waardestijging van het taxatie object is.

Waarom een taxatie bij B&S Makelaardij?

Een taxatie is een waardeschatting van een object zoals een koop- of huurwoning. Bij de verkoop en verhuur van een woning is het belangrijk om de waarde hiervan te weten zodat u een realistische prijs kunt vaststellen. De taxatie is hierop het antwoord. Bij B&S Makelaardij kun u bij zowel de aan- als verkoop, maar ook de aan- en verhuur van een woning gebruik maken van onze taxaties. Hierdoor weet u in alle gevallen met zekerheid of de prijs die u vraagt of betaalt daadwerkelijk de juiste prijs is.

Wat hebben we nodig voor een taxatie?

Voor een taxatie kunnen wij meerdere documenten nodig hebben afhankelijk van, het object dat getaxeerd moet worden. Belangrijke onderdelen hiervoor zijn in ieder geval een eigendomsbewijs en een koopovereenkomst van het object. Ook is het energielabel en een bouwkundig rapport belangrijk. De plattegrond of tekening van de woning stelt ons ook in staat een betere taxatie uit te voeren. Wilt u een volledige lijst hebben, neem dan contact met ons op.

Plan een afspraak in

    bekijk
    lezen